Innostuimme tänään pitkästä aikaan leipomaan avomieheni kanssa. Teimme ruuaksi pizzaa ja jälkiruuaksi porkkanapiirakka.
P I Z Z A
Pohjan ohjeen otimme Myllyn Paras Pizzajauho -pussin kyljestä.
Pohjan ohjeen otimme Myllyn Paras Pizzajauho -pussin kyljestä.
Täytteet
Ketsuppi
Tonnikalaa
Kinkkua
Pepperonimakkaraa
Jauhelihaa
Ananasta
Juustoraastetta
Oreganoa
P O R K K A N A P I I R A K K A
Pohja
4
kpl muna
4
dl sokeri
6
dl raastettu porkkana
4
dl vehnäjauho
4
tl kaneli
2
tl leivinjauho
2
tl sooda
2
tl vaniljasokeri
2
dl voisula
Päällinen
100
g koskenlaskia sulatejuusto
100
g voi
4
dl tomusokeri
2
tl vaniljasokeri
Pohja
Vaahdota
munat ja sokeri. Lisää voisula, kuivat aineet ja porkkanaraaste, sekoita.
Paista 200 asteessa n. 25 min
Päällinen
Sulata
voi ja sulatejuusto. Sekoita
tomusokeri ja vaniljasokeri keskenään ja lisää sulatettun voin ja sulatejuuston
joukkoon.
Levitä jäähtyneen tortun päälle. Anna jähmettyä kylmässä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti